Кралица на пластичните операции: Пред да го уништи лицето Донатела Версаче изгледаше вака (ФОТО)

профимедиа

Нејзината трансформација е невројатна…

Донатела Версаче толку многу пати досега заминала „под нож“, што денес не ни наликува на онаа девојка која беше пред 30 години.

Од деведесетите години, Донатела Версаче, не престанува да ја шокира јавноста со своите трансформации. Најдрастичниот чекор кој го направи беше операцијата на усните која целосно го измени нејзиниот лик.

Опсесијата со младешкиот изглед кај неа ниту денес не мирува, па така таа е чест гостин во ординациите за пластична хирургија.

На нејзината појава никој не останува рамнодушен, а во јавноста повеќе се зборува за нејзиниот изглед, отколку за креациите на нејзината модна куќа. Повеќето се согласуваат дека таа ја преминала границата за добриот вкус.

Нејзините фотографии од младоста јасно покажуваат колку таа се променила или како што некои велат колку се уништила.

профимедиа
профимедиа
профимедиа
Видео на денот