• изгледаше

ФОТО | Многумина ја нарекуваат најубавата жена во светот: Вака изгледаше кралицата Ранија пред операциите!

И таа му подлегнала на трендот на подмладување… Јорданската кралица Ранија важи за исклучително убава, младолика и модерна дама, која со својата убавина, манири и јавни настапи го маѓепса половина свет. Исто така, кралицата Ранија важи за една од дамите кои не се двоумеа да одат „под нож“ и на тој начин да го „поправат“ она што не им …

ФОТО | Многумина ја нарекуваат најубавата жена во светот: Вака изгледаше кралицата Ранија пред операциите! Read More »