Маркетинг

Печатено издание:

Дневен весник СЛОБОДЕН ПЕЧАТ
телефон: +389 2 5511 764
e-mail: [email protected]

Маргарита Јовановиќ
телефон: 078 337 388
e-mail: [email protected]

Анета Пармачка Мининчиќ
телефон: 071 744 688
e-mail: [email protected]

Преземи ценовник за печатено издание.

Некролози во печатено издание:

Сања Ристовска
телефон: 072 229 255
e-mail: [email protected]

Преземи ценовник за некролози.

Веб портал slobodenpecat.mk:

Дејан Живковиќ
телeфон: 070 252 199
e-mail: [email protected]

Валентина Живковиќ
телeфон: 072 443 815

Преземи ценовник за огласување на веб (МКД)
Price list (ENGLISH)

Интернет телевизија slobodenpecat.tv:

Дејан Живковиќ
телeфон: 070 252 199
e-mail: [email protected]

Валентина Живковиќ
телeфон: 072 443 815

www.slobodenpecat.tv

Преземи ценовник за огласување.