ФОТО | Многумина ја нарекуваат најубавата жена во светот: Вака изгледаше кралицата Ранија пред операциите!

Фото: Профимедиа

И таа му подлегнала на трендот на подмладување…

Јорданската кралица Ранија важи за исклучително убава, младолика и модерна дама, која со својата убавина, манири и јавни настапи го маѓепса половина свет.

Исто така, кралицата Ранија важи за една од дамите кои не се двоумеа да одат „под нож“ и на тој начин да го „поправат“ она што не им се допаѓа на лицето.

Кралицата Ранија во 2006 година, Фото: Профимедиа

Иако таа не сакала хируршки да го смени изгледот на носот, јаболчниците и слично, кога ќе ги погледнете нејзините постари фотографии, може да се види дека и кралицата Ранија подлегнала на трендот на филери и подмладување со ботокс.

Кралицата Ранија во 2008 година, Фото: Профимедиа

Денес може да се види дека нејзиното лице е значително пополнето, но и неприродно затегнато, со оглед на тоа дека во август ќе наполни 51 година.

Фото: Профимедиа

Сепак, и покрај фактот дека јасно се гледа колку нејзиното лице се променило во изминатите децении, кралицата Ранија сепак сè уште важи за една од најубавите жени во светот.

Видео на денот