• версаче

ФОТО | Интервју со Мартина Павлоска, моделка и хедонистка: Со совршени пропорции за „Версаче“ до совршени порции храна

Нашата поранешна моделка, зеленооката убавица Мартина Павлоска, веќе извесно време живее и работи во Милано, Италија и постојано ни прави „лиги“ на инстаграм и фејсбук со совршените оброци подготвени од нејзиниот сопруг.   View this post on Instagram   A post shared by Martina (@tribanana) Само за вас, Мартина или како што таа самата си …

ФОТО | Интервју со Мартина Павлоска, моделка и хедонистка: Со совршени пропорции за „Версаче“ до совршени порции храна Read More »