• фото

ФОТО | „Но пасаран, подадовме рака, ни ја бараат душата“: Галерија од протестот пред Влада

Пораки против францускиот предлог, апел да не се потпишува и барања за оставки се слушаа на вечерашниот протест пред Владата под мотото „Ултиматум – Не, благодарам”. Официјално немаше организатор, но беше поддржан од политички партии и граѓански организации кои сметаат дека предлогот од Франција е исклучително лош за македонскиот народ и македонските национални интереси. Говорниците …

ФОТО | „Но пасаран, подадовме рака, ни ја бараат душата“: Галерија од протестот пред Влада Read More »