НЕМАШЕ ПОТРЕБА: Погледнете што направи српскиот селектор во финалето! (ВИДЕО)

cev.eu

Тоа го докажа и селекторот на одбојкарска репрезентација на Србија, Слободан Ковач кој едноставно ги загуби нервите во текот на еден негов тајмаут, иако тотално непотребно.

Словенија во борбата за титулата европски шампион го освои првиот сет, но Србите направија комплетен пресврт францускиот главен град.

Иако Србија доминираше во вториот сет, во текот на еден тајмаут, Ковач покажа дека значењето на натпреварот има влијание без оглед на искуството.

Иако неговата репрезентација беше блиску до освојување на сетот, сепак селекторот бурно реагираше кога примети дека им попречи човекот задолжен за тон.

Видео на денот