На улицата „11-ти Октомври“ во општина Центар изгоре кабел за струја, граѓаните да бидат претпазливи

фото Фејсбук
На улицата „11-ти Октомври“, во близина на Билна аптека, изгоре средно-напонски кабел за струја, кој ги напојува двете главни трафостаници во овој дел од Општина Центар, објави на својот фејсбук профил градоначалникот на општината Саша Богдановиќ. Тој апелира до граѓаните да бидат внимателни при движењето на оваа улица утре рано наутро, од 5:00 до 8:00 часот бидејќи екипи на ЕВН ќе го сервисираат дефектот.

Видео на денот