Мадона се бори со панични напади: Не излегува од домот и ги плаќа работниците да спијат во нејзината куќа!

Profimedia
Фото: Профимедиа

Поп-sвездата Мадона во последните неколку месеци имаше големи здравствени проблеми, поточно со коленото, поради што мораше да ја прекине и турнејата.

Покрај тоа, таа сега се соочува и со паничен страв од коронавирусот. Поради тоа Мадона е надвор од себе од грижа, бидејќи освен своите, таа има и посвоени деца и се повеќе стравува да не се зарази некој во нејзиниот дом.

Фото: Профимедиа

Токму затоа пејачката ангажирала работници за дезинфекција на објекти, кои буквално спијат во нејзината куќа и чистат сè од корен три до четири пати на ден.

Мадона, како што вели, не се плаши за себе, а во една прилика изјави и дека вирусот е единствениот начин да се обедини светот и да исчезнат сите разлики, но секако е вознемирена за децата, за кои искрено стравува, па токму затоа ги презела сите можни мерки и не им дозволувала да излегуваат од куќата.

Фото: Профимедиа
Видео на денот