• дома

ВИДЕО | Корисни вежби за мајки: Зајакнување на карличните мускули по породувањето

Иако постојано ни кажуваат дека зајакнувањето на карличните мускули е важно во бременоста, многумина забораваат да се фокусираат на нив по породувањето. Погледнете какви вежби можете да направите и зошто тие се важни. За време на бременоста, многумина нагласуваат дека е исклучително важно да се зајакнат карличните мускули – оние кои се одговорни за породувањето. …

ВИДЕО | Корисни вежби за мајки: Зајакнување на карличните мускули по породувањето Read More »