ФОТО+ВИДЕО | Момчето што со 100 склекови ја изнасмеа Македонија: Мартин, ти си цар!

Мартин Тигар/ Printscreen/Youtube
Мартин Тигар/ Printscreen/Youtube

Кој рече дека правење склекови е лесно?

Вчера и денес едно видео стана вирално, извадено од архивата на „Утринска на Телма“, и ги изнасмеа корисниците на социјалните мрежи кои дадоа свој коментар на видеото.

Имено се работи за гостувањето на „Тигарот“ Мартин Наковски, на тема „Спортска приказна“.

Наречен уште и „Момчето кое и пркоси на гравитацијата“ престави серија од 100 склекови кои водителите со нетрпение ги броеја за 30 секунди. Водителите буквално „се изгубија“ во броењето затоа што Мартин е многу брз.

Уверете се и сами во перформансот на Мартин.

Мартин Тигар/ Printscreen/Youtube
Мартин Тигар/ Printscreen/Youtube

Видео на денот