• склекови

ФОТО+ВИДЕО | Момчето што со 100 склекови ја изнасмеа Македонија: Мартин, ти си цар!

Кој рече дека правење склекови е лесно? Вчера и денес едно видео стана вирално, извадено од архивата на „Утринска на Телма“, и ги изнасмеа корисниците на социјалните мрежи кои дадоа свој коментар на видеото. Имено се работи за гостувањето на „Тигарот“ Мартин Наковски, на тема „Спортска приказна“. Наречен уште и „Момчето кое и пркоси на …

ФОТО+ВИДЕО | Момчето што со 100 склекови ја изнасмеа Македонија: Мартин, ти си цар! Read More »