• тигар

Ковачевски: Со единицата „Тигар“ нашата земја има подготвен и функционален систем за национална безбедност

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски денеска се обрати на свеченоста по повод одбележување на денот на формирањето на Специјалната антитерористичка единица – „САЕ – ТИГАР”. На свеченоста присуствуваа и Оливер Спасовски – министер за внатрешни работи, Славјанка Петровска – министерка за одбрана, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски – началник на Генералштаб на Армијата …

Ковачевски: Со единицата „Тигар“ нашата земја има подготвен и функционален систем за национална безбедност Read More »