Едноставен живот во автобус – Двајца претприемачи се вселиле во куќичка на тркала и одлучиле да живеат скромно (ФОТО)

Аманда и Џо Тратнер ги замениле темелите за тркала и одлучиле да живеат скромно…

Тие земале еден школски автобус кој од корен го промениле и го прилагодиле да биде нивен дом. Нивното секојдневие го следат речиси 33.000 луѓе на Инстаграм.

„Едноставен автобуски живот“… тие започнале само со своето куче, но „екипажот“ набрзо се проширил, кога го добиле синот, а потоа и ќерката.

Во автобусот, во кој преовладува шаренилото, се е така средено што не недостасува место. Удобноста не изостанува!

инстаграм

„Ние го сакаме животот и неочекуваните работи“, го објаснија тие својот необичен избор.

инстаграм

Аманда и Џо се претприемачи кои се одлучиле животот да го поминат спонтано.

инстаграм

Тие своите две фирми ги водат од својот мал дом на тркала.

инстаграм

„Живееме и работиме во нашата мала куќа од соништата и се уште не сме се „убиле меѓу себе“ шеговито порачаа тие на својот блог.

инстаграм
инстаграм
инстаграм
инстаграм
Видео на денот