• куќичка

Божиќното дрво на Сузана Аврамовска, за божиќна магија и почеток на зимата

Помисливте ли дека овие чудесни дела ги создала некоја самовила, пафкајќи со своето волшебно стапче и наросувајќи „син прав“? И ние го помисливме истото. Сузана Аврамовска е вработена во Армијата на Р.С. Македонија, а готвењето ѝ преставува задоволство и анти стрес терапија во брзото и напнато темпо на живеење. Готви од мала, но последните пет-шест години повеќе е насочена кон специфични декорации на …

Божиќното дрво на Сузана Аврамовска, за божиќна магија и почеток на зимата Read More »