Едноставен живот во автобус – Двајца претприемачи се вселиле во куќичка на тркала и одлучиле да живеат скромно (ФОТО)

Аманда и Џо Тратнер ги замениле темелите за тркала и одлучиле да живеат скромно… Тие земале еден школски автобус кој од корен го промениле и го прилагодиле да биде нивен дом. Нивното секојдневие го следат речиси 33.000 луѓе на Инстаграм. „Едноставен автобуски живот“… тие започнале само со своето куче, но „екипажот“ набрзо се проширил, кога …

Едноставен живот во автобус – Двајца претприемачи се вселиле во куќичка на тркала и одлучиле да живеат скромно (ФОТО) Read More »