• претприемачи

Водич за раст – неколку совети за вашиот стартап

Како основач на вашиот стартап, лесно можете да се изгубите во секојдневните одлуки, големи и мали – кои ви трошат часови од вашата иднина. Понекогаш може да се чувствувате како да сте на неистражен терен, и како одново да го барате вашиот пат. Но, кога ќе се вратите чекор назад, можеби ќе откриете дека не …

Водич за раст – неколку совети за вашиот стартап Read More »