Запален видиковец во парк шумата Гази Баба

Фото: ЈП „Паркови и зеленило“

Дежурните екипи на ЈП „Паркови и зеленило“ вчера попладне при редовна обиколка, затекнале искршена и запалена урбана опрема во парк шумата во Гази Баба.

– Искршен и уништен детски реквизит и запален видиковец вчера попладне пронајдоа нашите дежурни екипи во парк-шумата Гази Баба, по што веднаш интервенираа. Апел до сите граѓани – при посетата на излетничките места во градот да се однесуваме со почит и достоинство – стои во објавата на ЈП „Паркови и зеленило“.

Видео на денот