Пролетта пристигнува, па кога ако не сега? Ви претставуваме неколку фризури кои ќе го трансформираат вашиот имиџ!

Фото: Пиксабеј

Не, тоа не мора да биде драстична промена. Кога станува збор за фризурата, често и малите „потфати“ носат целосно поинаков ефект.

Новата фризура е одличен начин да ја разбиете монотонијата, да украдете малку време за себе и да си додадете малку поголема самодоверба.

Експертите за согласуваат дека пролетната сезона, барем кога станува збор за косата, ќе биде разновидна. Меѓу мноштвото светски трендови, ние издвоивме прилично едноставни стилови кои можат да му прилегаат на секого. Благодарение на нив, вие набрзина ќе го промените својот имиџ.

Шишки во сите можни должини


Патец на средина


Елегантно враќање во деведесетите

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)


Боб

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @the_bob_haircut


Кратко, неправилно и шарено

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Видео на денот