Нема кина, но има се повеќе нови филмски хитови – Ги издвоивме најдобрите! (ВИДЕО)

принтскрин

За жал се уште не можеме да одиме во кино, а поради пандемијата буквално веќе заборавивме како пред само неколку месеци оваа разонода беше нешто нормално и секојдневно.

Навистина не знаеме кога би можеле повторно да се отворат кината, нема ниту најава за тоа, но дотогаш можеме да уживаме во филмската забава во внатрешноста на нашите четири ѕида.

Ви нудиме одлични хитови со кои ќе успеете да си ја нахраните душата, не заборавајте да се снабдите со пуканки за комплетно да уживате, погледнете…

Irresistible

Greyhound

The King of Staten Island

The High Note

Downhill

The Old Guard

Palm Springs

Hamilton

You Should Have Left

Da 5 Bloods

Видео на денот