Еден од најзгодните мажи во светот без маица фрлаше секири во метата, но кој гледаше во тоа… (ВИДЕО)

инстаграм

Џејсон Момоа покажа уште еден свој талент…

Џејсон Момоа, еден од најзгодните мажи на планетата, уште еднаш покажа дека е спортски тип. Имено, овој пат тој се проба во фрлање на секири во мета, нешто што го објави на својот Инстаграм профил.

Ѕвездата на „Аквамен“ го направи тоа на специфичен начин. Имено, тој прво се разголе, а потоа се фрли на работа.

Колку беше успешен или пак колку е згоден, погледнете во видеото…

Видео на денот