• џејсон

Џејсон Деруло откри дека го очекува првото дете: „Не можам да бидам повозбуден од ова“

Американскиот пејач и танчер, Џејсон Деруло го очекува своето прво дете со неговата избраничка Џена Фрумс.  Откако дозна дека ќе стане татко, музичарот плачеше од среќа и призна дека едвај го очекува  денот кога ќе го држи бебето во раце. Веста за приновата веднаш ја сподели со своите следбеници на Инстаграм, а тоа го стори на многу …

Џејсон Деруло откри дека го очекува првото дете: „Не можам да бидам повозбуден од ова“ Read More »