• секири

Елтон Џон и поранешната сопруга ги закопаа воените секири

Ниту еден од нив двајца никогаш повеќе во јавноста не смее да зборува за нивнот пропаднат брак… Сер Елтон Џон (73) договори вонсудска спогодба со поранешната сопруга Ренате Блауел (67), откако таа, на чудење на јавноста која веќе ја заборави, го тужеше за 3 милиони фунти поради тврдењето дека нејзиното портретирање во автобиографијата и филмот …

Елтон Џон и поранешната сопруга ги закопаа воените секири Read More »