ВО ЖИВО: Доделување договори за финансиска поддршка на малите семејни винарии

Љупчо Николовски, министер за земјоделство/Фото: Скриншот

Доделување на договори за финансиска поддршка на малите семејни винарии од страна на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Како што соопшти Министерството, по завршувањето на официјалниот дел, ќе следува дегустација на вина произведени од малите винарии кои ќе ги претстават своите брендови на штандовите распоредени околу Школка во Градскиот парк во Скопје.

Видео на денот