„Некогаш е потребна пауза“ – Сите мислат дека животот на Ана Ивановиќ и Бастијан Швајнштајгер е како на филм, но таа не ја крие реалноста (ФОТО)

инстаграм

Ана Ивановиќ, откако ја заврши професионалната кариера, во целост му се посвети на семејството, сопругот Бастијан Швајнштајгер и двајцата синови Лука и Леон.

Иако ужива во улогата на мајка, Ана сега откри дека е целосно природно на неа и на нејзиниот сопруг да им е потребно време кое ќе си го посветат исклучиво еден на друг.

Таа ова свое мислење го сподели на својот Инстаграм профилот и нагласи дека на секој му е потребна пауза без оглед каков живот има.

инстаграм

– И на родителите со најголема љубов некогаш им е потребна пауза и време само за нив двајца. Среќен викенд на сите, напиша поранешната тенисерка на фотографијата со нејзиниот маж.

Видео на денот