• реалност

ССМ: Долгоочекуваното право недела како неработен ден станува реалност

Сојузот на синдикатите е задоволен што Владата го усвои предлог-текстот на законското решение кое треба да овозможи недела да биде неработен ден и побара пратениците што поскро да го донесат со цел овој закон, кој според нив значи поголема заштита на правата на работниците. -По средбата помеѓу претседателот на ССМ, Дарко Димовски и министерката за …

ССМ: Долгоочекуваното право недела како неработен ден станува реалност Read More »