• животот

11 работи кои родителите требало да ни ги кажат: Животот би ни бил далеку подобар и полесен!

Веруваме дека животот би ни бил навистина полесен и подобар, доколку овие работи ги научевме како деца… За да не ја направите и вие оваа „грешка“ и малку подобро да ги поготвите своите деца за животот кој често знае да биде суров, седнете и споделете ги овие 11 нешта со нив: Сите твои чувства се …

11 работи кои родителите требало да ни ги кажат: Животот би ни бил далеку подобар и полесен! Read More »