Евтино мени за брзо слабеење: Медицинска диета која го топи вишокот килограми (МЕНИ)

Одлична диета со која ќе го отстраните вишокот килограми кој го наталоживте за празниците, а воедно ќе го прочитите и телото…

Едноставна но сепак строга – медицинска диета која само за еден месец го топи вишокот
килограми кој долго време ве мачел.
Диетата трае еден месец, а менито е едноставно: секој ден по цел ден се јаде само онаа
намирница која е наведена за тој ден.
Менито е направено за 11 дена, а со тоа што после првите 11 дена диетата треба да ја
повторите уште два пати, диетата всушност трае 33 дена. За што подобар резултат, потребно е
да јадете само до шест часот навечер, после тоа ништо. Во текот на диетата може да се пие чај
или кафе, засладени со вештачки засладувач, но најдобро е да се пие само обична вода.
МЕНИ ЗА 11 ДЕНА
1 ден – варен зеленчук: сиров или варен без масло (морков, зелка, брокула, карфиол блитва, зеље, домати).
2 ден – варено месо (пилешко или телешко)
3 ден – варени компири
4 ден – јогурт
5 ден – варени јајца (најмногу 9 јајца)
6 ден – овошје (мешано)
7 ден – секаков вид на супа
8 ден – варено месо
9 ден – варен ориз
10 ден – овошје (мешано)
11 ден – варен компир + јогурт
Видео на денот