• евтино

Уживајте повторно во туширањето: Трик со кој лесно, брзо и евтино ќе го одзатнете тушот!

Тоа ужасно чувство кога после напорниот работен ден ќе посакате да се истуширате, ќе пуштите вода од тушот, а тој повеќе ќе жубори и прска отколку што ќе испушта убав млаз вода. Еве како да го решите тој проблем за една минута! Сте забележале дека, додека се туширате, водата повеќе не тече како што треба, …

Уживајте повторно во туширањето: Трик со кој лесно, брзо и евтино ќе го одзатнете тушот! Read More »