За љубителите на виното: Апликација за светски искуства и сортни вкусови

Пандемијата од Коронавирусот влијаеше на намалената посета на рестораните и баровите. Со оглед на тоа што голем дел на генерации уживаат преку Интернет услугите, оваа апликација пристигна во вистинското време.

На апликацијата Wine Drop можете да најдете совети и искуства од експерти за вино, сомелиери и професионални луѓе вклучени во едукацијата на производство и дистрибуција. Покрај тоа со оваа апликација се прават нарачки на сортни вина.

Vino, crveno, casi, proslava

Оваа апликација обезбедува пристап до важни информации за светски настани со вино, национални и меѓународни случувања.

Vino, crveno, casi, istura vino, proslava

Апликацијата можете да ја преземете на услугите на Google Play Store и App Store.

Видео на денот