• вина

Уште една обвинета призна вина за „Двојник”

Уште една од обвинетите вработени во МВР за издавањето на пасоши за случајот „Двојник” призна вина на денешното рочиште пред Основниот кривичен суд во Скопје. На прашање од Судот дали го разбира делото кое и се става на товар и дали се чувствува виновна, обвинетата Оливера Софрониевска одговори со „да”. Софрониевска, се гони за кривично …

Уште една обвинета призна вина за „Двојник” Read More »