Виц на денот: Хернија

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Зошто Мујо и Хасо добиле кила (хернија) во војска?
– Затоа што воениот старешина им наредил да го кренат тенкот во воздух!

 

Видео на денот