17.8 C
Скопје

Tag : виц на денот

Забава Магазин Магазин слајдер

Виц на денот: Диџеј

Слободен печат
Еден DJ фатил златна рипка и веднаш ја пуштил. Рипката му рекла: – Почекај малку! А трите желби? Диџејот воздивнал и рекол: – Добро! Кажи...
Забава Магазин Магазин слајдер

Виц на денот: Облог

Слободен печат
Богат француски производител на вино дошол во некое кафанче во Кавадарци и ставил 5000 евра на масата и рекол: – Кој може на екс да...
Забава Магазин Магазин слајдер

Виц на денот: Одмор

Слободен печат
Трпана: Трпе, каде ќе одиме на одмор во лето? Може Дубаи? Трпе: Каков одмор? Ова лето треба да мислиме како да го вратиме кредитот… Трпана:...
Забава Магазин Слајдер

Златна рипка

Слободен печат
Спонзоруша фатила златна рипка. Рипката проговорила со човечки глас: – Девојко, те молам пушти ме и ќе ти исполнам една желба. Спонзорушата нервозно почнала да...
Забава Магазин

Диктат

Слободен печат
На часот по македонски јазик учениците добиле задача да напишат состав на тема: “Што би правеле кога би биле министер во Владата на Македонија?” Сите...
Забава Магазин Магазин слајдер

Виц на денот: Викенд

Слободен печат
Оди млад човек во матично: – Можe да закажам венчавка за во вторник? – Можe бе дечко, ама сите бараат во сабота или недела, ти...