Силјановска-Давкова го прослави 1 Мај во винарија (ФОТО)

Кандидатот за претседател од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силјановска Давкова денешниот празник го помина во друштво на своето семејство во Сопот, велешко.

„Први мај е голем празник за нашето семејство. Секогаш сме го славеле заедно. Работата го прави човекот! Трудот треба да се цени и наградува и дома и на работа! Денес прославивме во прекрасниот амбиент на винарија „Сопот” со сопругот Баже, ќерка ми Марија и мојот тим. За многу години!“, напиша Силјановска-Давкова.

Видео на денот