• 1 Мај

Нема пари, пароли колку сакаш

Пандемијата, енергетската криза, а потоа и воениот конфликт во Украина ни одржаа една голема лекција и повторно покажаа како парите го вртат светот. Народот насекаде во светот ја плаќа цената. Илјадници луѓе станаа лесен плен на епидемијата со ковид-19 поради лошите здравствени политики, милиони луѓе имаат проблеми со сиромаштијата која стана уште поизразена со енергетската криза, која практично …

Нема пари, пароли колку сакаш Read More »