Паднаа сите сервиси на Google, не работат Youtube, Gmail… Можете да пристапите само „инкогнито“

принтскрин

Корисници ширум светот пријавуваат проблеми со платформата Јутјуб. Сервисот Down Detector покажува дека проблеми пријавуваат корисници во Европа, Америка и дел од Азија.

Во исто време падна и Gmail и некои други сервиси на Google.

Се работи за пад на логин-сервисот, што значи дека сервисите работат во „инкогнито“ модел.

Проблемите почнале пред 13 часа.

За проблемите јавуваат и корисниците на Твитер каде што моментно е актуелен хаштагот #YouTubeDOWN.

Видео на денот