ФОТО | Тетоважи на дланките со точки: Аријана Гранде, Криси Тајген и Хејли Бибер освоени од овој тренд

Instagram
Instagram

Криси Тајген, Хејли Бибер, Аријана Гранде и многу други познати и непознати жени деновиве се пофалија со истата тетоважа – точки на прстите.

Манекенката Криси Тајген секој прст од десната рака го украси со неколку точки и во нејзин стил истакна дека тие немаат апсолутно никакво значење, туку „едноставно обожаваат точки“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)


Сепак, изгледа дека многумина ги сакаат овие интересни тетоважи денови, а притоа истите се новиот тренд на социјланите мрежи на кои бројни фанови ги покажуваат своите дланки со новите тетоважи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by winterstone (@winterstone)

Понекогаш тоа е само точка или две на едниот прст, или се повеќе тетовирани точки кои се повторуваат на сите прсти.


За некои љубители на тату – уметноста овие точки на дланките имаат скриено знаење, а за други само интересен тренд на кој е тешко да се оддолее.

ФОТО | Нова тетоважа на дланката на Криси Тајген: Многу точки, но дали имаат некое значење?

Видео на денот