• Тетоважи

ФОТО | Анџелина Џоли има нова тетоважа: Актерката го украси телото со позната изрека од Галилео Галилеј

Анџелина Џоли гордо ја „прошета“ својата нова тетоважа. Иако може да се пофали со голем број тетоважи кои го красат нејзиното тело, планетарно популарната актерка се одлучила за уште една а тоа е, ни помалку ни повеќе, изрека од научникот Галилео Галилеј – „Сепак се врти“, напишано на италијански јазик – „Eppur si muove“. Покрај …

ФОТО | Анџелина Џоли има нова тетоважа: Актерката го украси телото со позната изрека од Галилео Галилеј Read More »