• хејли бибер

ВИДЕО | Хејли Бибер откри што придонело за формирање на згрутчување во нејзиниот мозок

Хејли Бибер објави видео во кое детално објаснува што довело до формирање на згрутчување во нејзиниот мозок. Таа меѓу другото изјави дека за тоа придонело и земањето таблети за контрацепција.   View this post on Instagram   A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber) Сопригата на Џастин Бибер беше хоспитализирана на 10 март …

ВИДЕО | Хејли Бибер откри што придонело за формирање на згрутчување во нејзиниот мозок Read More »