ФОТО | Соберете идеи за уредување на животниот простор: Ѕирнете во овој совршен Скандинавски стан!

Фото: Инстаграм

Скандинавскиот пристап на уредување на ентериерот е многу популарен токму поради минималистичкиот принцип, светлите бои и свежината со која зрачи…

Често на Инстаграм пронаоѓаме инспирација кога станува збор за уредување на домот, а овој профил можеби ќе ве инспирира и вас на некои промени.

Убавото врeме е пред нас, а ние можеме одлично да го искористиме за промена во нашите домови.

Скандинавскиот стил зрачи со префинетост, отвореност на просторот, природни детали и магичниот дизајнерски допир. Кафените природни површини комбинирани со бела боја и сиви примеси ќе создадат вистински пријатна атмосфера во вашиот дом. Поиграјте си со лампите од природни материјали, свеќите, билките и сл. – погледнете како да го сторите тоа…

Видео на денот