• ѕирнете

ФОТО | Соберете идеи за уредување на животниот простор: Ѕирнете во овој совршен Скандинавски стан!

Скандинавскиот пристап на уредување на ентериерот е многу популарен токму поради минималистичкиот принцип, светлите бои и свежината со која зрачи… Често на Инстаграм пронаоѓаме инспирација кога станува збор за уредување на домот, а овој профил можеби ќе ве инспирира и вас на некои промени. Убавото врeме е пред нас, а ние можеме одлично да го …

ФОТО | Соберете идеи за уредување на животниот простор: Ѕирнете во овој совршен Скандинавски стан! Read More »