• стил

ФОТО | Новиот изглед на Кери Бредшо ќе ве освои од прва: Сара Џесика Паркер во пурпурен фустан на снимањето на „Сексот и градот“

Снимањето на продолжението на серијата „Сексот и градот“ во голема мерка е во тек, а одвреме – навреме во јавноста протекуваат некои детали од сценариото или фотографиите од сетот. Благодарение на папараците, едно ни е јасно – познатата Кери Бредшо петнаесет години подоцна сè уште изгледа совршено. Статусот на модна икона што ја стекна кон …

ФОТО | Новиот изглед на Кери Бредшо ќе ве освои од прва: Сара Џесика Паркер во пурпурен фустан на снимањето на „Сексот и градот“ Read More »