Д-р Чадиковски со убави вести: По 85 денови, бебето е повторно со својата мајка

на бебе му е направена успешна операција и тоа е веќе со својата мајка/ Фото: Твитер

После 85 дена поминати во интензивна нега, две тешки операции на срце, бебето Увејз се поврза повторно со својата мајка, напиша на Твитер доктор Чадиковски.

Докторот упати благодарност и до целиот тим на детска кардиохирургија.