ВИДЕО | Мицковски: Заев и Спасовски, погледнете добро што прави полицијата

Фото: Слободен печат/Драган Митрески

„Не очекувам разрешница, ниту очекувам осуда, но очекувам дека силно ќе треснете на изборите, а потоа секој според заслуженото, според делото и законот. Со ова не сте силни, ова е доказ за вашиот страв и за вашата слабост“, вели лидерот на најголемата опозициска партија.

Заев и Спасовски, погледнете добро што прави полицијата под ваша команда. Овој случај не е лажна вест, како што е вашата лажна грижа за народот, напиша на својот фејсбук профил лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски.

„Не очекувам разрешница, ниту очекувам осуда, но очекувам дека силно ќе треснете на изборите, а потоа секој според заслуженото, според делото и законот. Со ова не сте силни, ова е доказ за вашиот страв и за вашата слабост“, вели лидерот на најголемата опозициска партија.

Видео на денот