• прави

ВИДЕО | Мицковски: Заев и Спасовски, погледнете добро што прави полицијата

Заев и Спасовски, погледнете добро што прави полицијата под ваша команда. Овој случај не е лажна вест, како што е вашата лажна грижа за народот, напиша на својот фејсбук профил лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски. „Не очекувам разрешница, ниту очекувам осуда, но очекувам дека силно ќе треснете на изборите, а потоа секој според заслуженото, според …

ВИДЕО | Мицковски: Заев и Спасовски, погледнете добро што прави полицијата Read More »