ВИДЕО: Кучето доби минијатурен бургер, па јасно го покажа своето незадоволство

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Малото симпатично кученце се израдува на вечерата со својот сопственик. Кога ги здогледа кутиите со бургерите, задоволно очекуваше да му се послужи вечерата.

Сопственикот прво ја отвори својата кутија, во која се наоѓаше неговиот стандарден бургер, а потоа ја отвори кутијата на кучето. Но, во таа кутија се наоѓаше минијатурен бургер, што прилично го разбесни кучето.

Кученцето нервозно започна да ржи, јасно давајќи до знаење дека не е задоволно со големината на хамбургерот. Симпатичната снимка објавена на Јутјуб можете да ја погледнете во продолжение…

Видео на денот