ВИДЕО: Еве како сами да си направите влажни марамчиња за чистење

принтскрин

Влажните марамчиња се економично средство за чистење – со нив се заштедува време и вода. Со овој видео- туторијал ќе може да си направите домашни влажни марамчиња за дезинфекција и чистење.

Потребно ви е:

Каква било правоаголна кутија со пластичен капак

Хартиени бришачи

½ чаша алкохолен оцет

½ чаша вода

½ чаша медицински алкохол

1 лажица течен сапун или купка за бебе

10 капки етерично масло по избор за арома

Видео на денот