• марамчиња

Пред перењето на алиштата во машината ставете неколку влажни марамчиња: Генијален трик!

Често се случува веднаш по вадењето на испраните алишта од машината за перење на нив да видиме влакненца и залепени ситни нечистотии… Без оглед дали го имате најсовремениот модел или некој постар модел на машина, сигурно често ви се случува на испраните алишта да најдете ситни нечистотии и влакна. Ова особено им е познато на …

Пред перењето на алиштата во машината ставете неколку влажни марамчиња: Генијален трик! Read More »