• направете

ВИДЕО | Направете го ова и билките сами ќе се полеваат неколку денови: Потребно ви е само јаже и сад со вода!

Феноменална идеја која е добредојдена во периодите кога почесто се патува… На љубителите на цвеќе голем проблем им претставува заминувањето на одмор, бидејќи тоа за нивните билки значи 10 до 20 дена без нега и што е најважно, без вода. Главно се потпираме на пријателите, кои ќе сакаат да нè заменат, но што да правиме …

ВИДЕО | Направете го ова и билките сами ќе се полеваат неколку денови: Потребно ви е само јаже и сад со вода! Read More »