Селена Гомез искрена „Сите мои поранешни момчиња мислат дека сум луда“

Instagram
Фото: Инстаграм

Селена Гомез за време на снимањето на Јутјуб туторијалот призна дека сигурно сите нејзини поранешни момчиња мислат дека е луда.

„Знам дека сите тие мислат дека сум тотално луда, но не ми е грижа“, изјави во оваа прилика.
Во нејзините поранешни момчиња спаѓа и познатиот пејач Џастин Бибер, а Селена се пошегува и дека никогаш нема да се венча.

„Се надевам дека во иднина сепак ќе најдам сродна душа. Но, тешко е да излегувате на состаноци сега кога е карантин“, рече таа и напомена дека нејзиното признание не е повик за момците да ја канат на состанок.

Фото: Инстаграм

 

„Смешно е што објавувам песни во кои зборувам дека сакам да најдам момче што поскоро, а во реалноста не е баш така. Со мажите е тешко“, додаде Гомез.

Селена долго време им привлекуваше внимание на светските медиуми поради својата проблематична врска со Бибер. После повеќе прекинувања и смирувања, тие одлучиле секој да продолжи по својот пат.

Видео на денот